VVS Søberg forlænger håndværkerfradraget

29.12 2014

Pressemeddelelse:

VVS Søberg forlænger håndværkerfradraget

Hvis du ikke lige nåede at få udført den ønskede energirenovering i 2014, men der stadig var mulighed for at udnytte håndværkerfradraget, er der ingen grund til at fortvivle. Det samme gælder, hvis du heller ikke lige nåede at installere nyt varmeanlæg, renovere badeværelset eller andet VVS arbejde. VVS Søberg har nemlig taget et usædvanligt, men meget kundevenligt, initiativ for 2015. Alle private boligejere, som igangsætter et arbejde inden 31. maj til en værdi af mindst 20.000,- DKK får en rabat på arbejdslønnen som svarer til nettoværdien af det ligningsmæssige fradrag ved håndværkerfradraget , som jo var på op til 15.000,- 

Ekstraordinær travlhed i efteråret er grunden til det usædvanlige initiativ. 

”Vi har simpelthen ligget vandret hele efteråret. Vi har haft ekstraordinær travlt med især installation af gaskedler, fordi mange boligejere har ønsket at få dette gjort, mens det stadig var muligt at trække arbejdslønne fra under håndværkerfradraget. Det har betydet, at rigtig mange boligejere har henvendt sig forgæves til os for at få sådanne opgaver udført, hvor vi har været nødt til at sige nej, fordi vi var ful booket. Det har vi været kede af. Og derfor har vi nu taget dette initiativ”, siger direktør Kjeld Søberg.” Den store travlhed er kommet lidt bag på os”, tilføjer Kjeld Søberg, ”men omvendt er det ikke så overraskende endda, for udskiftning af gasfyr er for mange husejere en af de allerbedste investeringer man kan foretage i sin bolig. En investering som ofte har kortere tilbagebetalingstid end f.eks. isolering og udskiftning af vinduer, hvad mange faktisk ikke er klar over. Derfor er det forståeligt, at man gerne vil have arbejdet udført med rabat, hvis det er muligt. Og det vil vi med vores nye initiativ gerne hjælpe med overfor de boligejere som måtte gå forgæves, eller af andre årsager ikke nåede at få investeringen foretaget i 2014. Vi giver simpelthen samme nettotilskud i 2015, som man ville have fået med en persons håndværkerfradraget i 2014. Vi kalder det bare VVS Søberg håndværkerrabat”

 


 VVS Søberg forlænger håndværkerfradraget

VVS Søberg med hovedsæde i Hammelev mellem Haderslev og Vojens samt afdelinger i både Kolding, Sønderborg og på Fyn og Sjælland. Firmaet har netop fejret sit 25 års jubilæum.