Søberg Gruppen udvider sit domicil ved motorvejen

PRESSEMEDDELELSE..
Haderslev aug. 2016

Søberg Gruppen vil skabe bedre rammer for de administrative medarbejdere på adressen i Hammelev ved Haderslev. Søberg Gruppen udvider sit domicil ved motorvejen i Haderslev Kommune for at skabe bedre forhold til det stadig stigende antal medarbejdere. Søberg Gruppen som består af VVS Søberg A/S.

Energiservice A/S, SYD GAS ApS og Energi & Miljø A/S har hovedsæde ved motorvejs afkørsel 68 i Haderslev Kommune. Søberg Gruppen med ca. 180 medarbejdere har afdelinger fordelt i Jylland samt på Fyn og Sjælland.

Efter 8 år……..
Efter 8 år i de eksisterende rammer er hver en lille krog på adressen i dag udnyttet, derfor er der et stort ønske og behov for, at vi kan tage hul på den efterhånden længe ventede udvidelse af bygningen. Det vil skabe bedre rammer for de administrative medarbejdere på adressen i Hammelev ved Haderslev.

Udstillingen:
I samme forbindelse vil vi også forny vor udstilling.
VVS Søbergs udstilling vil efter udvidelsen blive mere intim og specialiseret i forhold til de ønsker den moderne forbruger efterspørger i dag.

Nærhed, relationer og specialisering:
- Det, der er vigtigst for os, er at sikre den lokale nærhed og relation til kunderne gennem vores landsdækkende net af montører og teknikere samtidig med, at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer og sikrer, at vi får udbytte af stordriftsfordelene. Netop den lokale nærhed og de relationer, der er mellem de enkelte montører og kunderne, er afgørende for vores virksomhed siger Kjeld Søberg

Netop stordriftsfordelene er afgørende for at være konkurrencedygtige

Med venlig hilsen
Kjeld Søberg
Søberg Gruppen