Boligejere får energirådgivning fra Vojens

02.03 2014

Kilde: JV.dk

Søberg-gruppen, der nok er mest kendt for at udføre VVS-opgaver, har indgået et samarbejde med Nykredit, som betyder, at det sønderjyske selskab skal give den store kreditforenings kunder i hele Danmark energirådgivning.

Som en direkte konsekvens af aftalen åbner Søberg-gruppen mandag et kontor i Vojens, hvor 11 uddannede energirådgivningseksperter under ledelse af den tidligere udvikler og underviser hos Zerobyg og Zerobolig i Sønderborg, Charlie Lemtorp, får base. Fra kontoret på 2. sal af det nye Energi & Innovationshus i Vestergade 13 skal energirådgivningseksperterne i firmaet Energi & Miljø A/S dække hele Danmark:

- Vi har allerede udført 50-60 rådgivningsopgaver, siden vi 1. februar indgik aftalen med Nykredit. Vi forventer, at samarbejdet med Nykredit årligt vil medføre 1500-2000 rådgivningsopgaver, siger direktør Kjeld Søberg, der betegner energirådgivning som et vigtigt nyt forretningsområde.

Søberg-gruppen har i længere tid energirådgivet sine kunder samtidig med, at firmaet har solgt energiløsninger i form af tekniske installationer og klimaskærm. For Kjeld Søberg er det vigtigt, at den enkelte boligejer oplever, at det på bundlinjen kan betale sig at investere i energirådgivninger:

- Vi oplever ofte, at energirapporten havner i skrivebordskuffen. Det skal den ikke, siger han.

Charlie Lemtorp har et klart mål for Energi & Miljø A/S:

- Vi tilbyder kunden en uvildig energigennemgang af deres bolig. Vores medarbejdere kan dykke længere ned i deres specialer og udveksle erfaringer med hinanden, så det bliver en energi-rigtig renovering, der bliver foreslået og udført, siger han.


 Boligejere får energirådgivning fra Vojens