BADET I INSPIRATION

27.05 2014

VVS Søberg har satset stort på at nyindrette Bedre  Bad-butikken i Hammelev. Og det har virket. I dag kommer kunderne kørende langvejsfra for at besøge butikken.

Nyt badeværelse. Med gulvvarme, opmuret bruseskillevæg, regnbruser og landets lækreste bade- værelsesmøbler. Det er drømmen hos mange danskere i disse år - og også en drøm, mange vælger at realisere.
Men der bliver færre og færre steder, hvor man fysisk kan se de produkter, man drømmer om, fordi handlen i stigende grad foregår på nettet.
Hos VVS Søberg har man valgt at gå mod strømmen og i stedet satset på at udvikle Bedre-Bad butikken, der nu rummer en af landet største og ubestridt Jyllands mest altfavnende udstillinger på området.
Og strategien har virket. I dag kommer kunderne kørende langvejsfra for at blive badet i inspiration i Hammelev et stenkast fra afkørsel 68.

Udstiller rigtige badeværelser
- Den mest væsentlige ændring vi har foretaget i selve butikken er, at vi er gået fra at udstille bad- miljøer til at udstille rigtige badeværelser, forklarer Kira Staugaard, mens hun viser rundt på første sal.
Kira Staugaard er indretningsarkitekt og ansat hos VVS Søberg til at løfte Bedre Bad butikken op til nye højder. Omkring hende adskiller flisevægge i alverdens former og nuancer det ene badeværelse fra det andet. Komplette med klinker på gulvet, brusenicher, belysning og toiletpapir i pangfarver. I et hjørne står to birkestammer og en udstoppet grævling og passer nøjagtigt ind i lige netop det badeværelse.
- Selvfølgelig skal vi vise det, der er lige lidt ek- stra lækkert og anderledes end, hvad man typisk ser i folks hjem. Men det er også utroligt vigtigt, at de badeværelser, vi viser, er realistiske. Folk har jo både skråvægge og vinduer, der ikke sidder lige der, hvor indretningsarkitekten vil have dem. Og de færreste har 40 kvadratmeter til et badeværelse, siger Kira Staugaard og peger på et af de mindre badeværelser i udstillingen. Et skilt forkynder, at netop det badeværelse kan man få fra 89.900,-


 BADET  I INSPIRATION

Styrer hele processen
- Det er den anden væsentlige ændring, vi har foretaget. I dag leverer vi totalløsninger. Alt, hvad man kan se her i udstillingen, kan man købe hos os også lamperne og grævlingen. Men det vigtigste er, at vi sørger for, at du får netop det badeværelse hjemme hos dig, uden at du skal foretage dig andet end at snakke med os, forklarer Kira Staugaard.
Som kunde i Bedre Bad butikken bliver man derfor i dag ikke længere mødt af poser med O-ringe og toiletsæder på rad og række eller af en masse håndværksmæssige spørgsmål. I stedet handler det om ønsker og muligheder.
-Når vi er enige med kunderne om, hvad de ønsker sig, sætter vi håndværkerne i gang med at give det endelige tilbud. Og vi styrer hele processen, indtil badeværelset står færdigt. Det er der rigtig mange af vores kunder, som sætter virkelig stor pris på, siger Kira Staugaard. Og fortsætter:
-Jeg må hellere skynde mig at tilføje, at man selvfølgelig stadig kan købe både O-ringe, toiletsæder, armaturer og alle andre VVS-produkter her hos os, selv om de ikke hænger i udstillingen. Vi er jo stadig VVS Søberg.