VVS Søberg Entreprise i fag- og storentrepriser

VVS Søberg løser VVS entrepriser i fag og storentrepriser, samt opgaver i samarbejde med hoved og totalentreprenører.
VVS Søberg kan endvidere samle teknikopgaver og fungere, som teknikentreprenør med ansvar for vvs, køl, sprinkler, ventilation samt elarbejde.

Vi lægger vægt på tæt samarbejde med kunden/bygherren, hvor alle aktivt deltager i alle byggeriets faser. Gerne helt fra forslagsstadiet med projektoptimering frem til den færdige installation og efterfølgende service.
Vore værdier er ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet & positivitet.

VVS Søberg holder Sønderjylland varm

Specialist i Fjernvarme.
VVS Søberg er et alsidigt VVS firma, som også er specialist i fjernvarmeledninger. Alle vores montører er certificerede i svejsning af rørledninger i jord og har gennemført muffekurser ved Isoplus og Løgstør. De har stor erfaring i håndtering og lægning af fjernvarmerør samt udførelse af komplette ledningsnet.
Montørernes biler er naturligvis komplet udrustet med generator, kompressor, pumpe, svejseværk, telt m.m. for at kunne udføre de forskellige opgaver.

Faste rammeaftaler
Siden 2000 har vi haft en fast rammeaftale med Sønderborg Fjernvarme, som løber to år ad gangen. VVS Søberg sørger for mandskab til etablering
af nye anlæg, stikledninger til boliger samt vedligehold af det eksisterende ledningsnet i jorden i hele fjernvarmens forsyningsområde.

Alle typer opgaver
VVS Søberg udfører jævnligt renoveringsprojekter for blandt andre boligforeninger, herunder udskiftning af komplette ledningsnet. Ligeledes tilbyder vi tilkobling ved forbrugerne, nye udstykninger og diverse renoveringsopgaver.
Det er derfor ofte oplagt og rationelt at VVS Søberg samtidigt udfører det indvendige arbejde.
Enten i forbindelse med konverteringer eller øvrige VVS arbejder.


For yderligere information kontakt Områdeschef Kristian Pedersen. Du kan finde kontakter samt yderlig information her læse mere her